Sistem electronic de gestionare a circulației containerelor în transportul multimodal la nivelul terminalelor. Dialogul utilizatorului cu sistemul

Gabriela Rodica Hrin
Lucian Emanuel Anghel

Institutul Național de Cercetare — Dezvoltare în Informatică, ICI București

Rezumat: Sistemul electronic de gestionare a circulației containerelor în transportul multimodal, la nivelul terminalelor de containere (GeCoTraM), realizat prin contractul RELANSIN 1624/2001, oferă o interfață prietenoasă atât administratorului pentru asigurarea bunei funcționări a sistemului, cât și utilizatorilor pentru a se înregistra în sistem și a folosi serviciile suport pentru schimbul electronic de mesaje EDIFACT, al căror conținut poate fi personalizat conform cerințelor de comunicare. În cadrul articolului, sunt prezentate o serie de pagini Web, care reprezintă suportul de dialog, pagini care oferă o imagine globală asupra funcționalităților sistemului.

Cuvinte cheie: Transport multimodal de marfă, terminal de containere, mesaje EDIFACT pentru transport, Internet, schimb electronic de date, administrare, utilizator, pagini Web, interfață utilizator – sistem.

Vizualizează articolul complet

COORDONATELE PENTRU CITAREA ACESTUI ARTICOL SUNT URMĂTOARELE:
Gabriela Rodica Hrin, Lucian Emanuel Anghel, Sistem electronic de gestionare a circulației containerelor în transportul multimodal la nivelul terminalelor. Dialogul utilizatorului cu sistemul, Revista Română de Informatică şi Automatică (Romanian Journal of Information Technology and Automatic Control), ISSN 1220-1758, vol. 14(4), pp. 63-82, 2004.