Microprocesoare în controlul procesului – Microprocessors in process control

John Bohrer

Elsevier Applied Science Publishers Ltd.
London, 1991, 398 p.

Această carte a fost publicată de către Elsevier Science. Autorul, John Bohrer, colaborează cu Departamentul de Inginerie Mecanică, Universitatea Brunel din Uxbridge, Marea Britanie.

Lucrarea îşi propune să asigure inginerilor de control o introducere în domeniul controlului de proces condus prin microprocesoare la un nivel adecvat înţelegerii tehnologiilor implicate.

O astfel de carte este foarte necesară inginerilor de control şi există o serie de argumente valabile în acest sens.

În primul rînd, microprocesorul oferă scopul implementării multor strategii de control care, deși au fost teoretic posibile mulţi ani la rînd, nu au fost practic implementabile pînă în prezent.

În al doilea rind, inginerul de control trebuie să înţeleagă mai bine echipamentul decît a fost necesar în cazul sistemelor analoge atunci cînd avantajele microprocesorului sînt exploatate în totalitate. […]

ing. Pierre Rădulescu
Institutul de Cercetări în Informatică

Vizualizează recenzia completă

COORDONATELE PENTRU CITAREA ACESTEI RECENZII SUNT URMĂTOARELE:
Pierre Rădulescu, Recenzie a lucrării Microprocessors in process control (Microprocesoare în controlul procesului), de John Bohrer (Elsevier Applied Science Publishers Ltd., London, 1991, 398 p.), Revista Română de Informatică şi Automatică (Romanian Journal of Information Technology and Automatic Control), ISSN 1220-1758, vol. 3(4), pp. 102-103, 1993.