De ce Apple Macintosh?

Șapte motive

1. Este ușor de folosit
Apple Macintosh reprezintă standardul operării prietenoase. De la 8 la 80 de ani, oricine îl poate utiliza la fel de uşor. În loc să fiți obligaţi să învățați minim 8 comenzi în mod linie împreună cu numeroasele lor opțiuni şi configurări, un simplu click, o apăsare pe butonul mouse-ului face totul pentru dvs. Învățînd să lucraţi cu un program puteţi folosi automat oricare altul. Interfața cu utilizatorul este aceeași pentru orice aplicație Macintosh.

2. Reprezintă tehnologia cea mai avansată din lume
Apple Macintosh utilizează o tehnologie de excepţie. Numeroase centre de învățămînt din lume s-au integrat acestei tehnologii. Ca să nu mai amintim utilizarea computerelor Apple Macintosh în industrie şi armată. De altfel, un sondaj efectuat printre primele 100 firme din lume demonstrează folosirea preponderentă a computerelor Apple Macintosh faţă de alte echipamente de calcul.

[…]

Vizualizează materialul complet

COORDONATELE PENTRU CITAREA ACESTUI ARTICOL SUNT URMĂTOARELE:
***, De ce Apple Macintosh?, Revista Română de Informatică şi Automatică (Romanian Journal of Information Technology and Automatic Control), ISSN 1220-1758, vol. 4(1), pp. 91-92. 1994.