sâmbătă , 6 martie 2021
roen

Contribuția Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI în definirea modelului platformei logistice a TBNI pentru transportul internațional multimodal în zona București Nord de concentrare-distribuție a mărfii

Gabriela Rodica Hrin, Lucian Emanuel Anghel, Mihaela Tomescu

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București

Rezumat: În cadrul proiectului “Platforma logistică pentru transportul internațional multimodal în zona de concentrare-distribuție București Nord”, ICI, în calitate de partener al consorțiului proiectului, a definit un model de platformă logistică modernă pentru TBNI prin tratarea aspectelor referitoare la structurile: funcțională, organizațională și informațională ale platformei logistice a TBNI şi a recomandat utilizarea unor produse software pentru eficientizarea fluxului informațional propriu platformei.

Cuvinte cheie: Transport multimodal de marfă, platformă logistică modernă, schimb electronic de date, structuri informaționale, fluxuri informaționale, sistem informatic.

Vizualizează articolul complet

COORDONATELE PENTRU CITAREA ACESTUI ARTICOL SUNT URMĂTOARELE:
Gabriela Rodica Hrin, Lucian Emanuel Anghel, Mihaela Tomescu, Contribuția Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI în definirea modelului platformei logistice a TBNI pentru transportul internațional multimodal în zona București Nord de concentrare-distribuție a mărfii, Revista Română de Informatică şi Automatică (Romanian Journal of Information Technology and Automatic Control), ISSN 1220-1758, vol. 15(3), pp. 57-63, 2005.