Bilanţ preliminar al apelului CCE pentru propuneri de cooperare în știință şi tehnologie

ing. Gabriel Neagu

Institutul de Cercetări în Informatică

În anul 1992, Comisia Comunitatilor Europene (CCE), prin Directia Generala XII (Știință, Cercetare și Dezvoltare) și Directia Generală XIII (Telecomunicații, Informație, Tehnologie și Inovație), a lansat țărilor Europei centrale și orientale (ECO) apelul pentru propuneri de participare la cooperarea în știință și tehnologie desfasurată în conformitate cu Programul cadru nr. 3 al Comunității Europene (CE).

Acest program, care se desfășoară pe perioada 1990-1994 cu un buget de 5,7 mld. ECU (suplimentat recent cu 900 mil. ECU pentru 1993-1994), este structurat pe domeniile: tehnologii ale informației și comunicațiilor, tehnologii industriale și ale materialelor, managementul resurselor naturale (mediu, energie, tehnologii ale vieții), managementul resurselor intelectuale.[…]

Vizualizează textul complet

COORDONATELE PENTRU CITAREA ACESTUI TEXT SUNT URMĂTOARELE:
Gabriel Neagu, Bilanţ preliminar al apelului CCE pentru propuneri de cooperare în știință şi tehnologie, Revista Română de Informatică şi Automatică (Romanian Journal of Information Technology and Automatic Control), ISSN 1220-1758, vol. 3(2), pp. 77-78, 1993.